Română (România)English (United Kingdom)Serbian

EMail Imprimare

Evenimente curente

Eveniment 

Titlu:
Festivalul Internațional de Film CINECULTURA 2019
Cand:
25.03.2019 - 30.03.2019 18.00 h
Unde:
Universitatea de Vest Timişoara - Timişoara
Categorie:
Universitatea de Vest Timişoara

Descriere


6 zile, 12 țări, 14 filme – la sfârșitul lunii martie Aula Magna a Universității de Vest va găzdui din nou Festivalului Internațional de Film CINECULTURA. Ce-a de-a 10a ediție, aniversară, a festivalului organizat de lectorii străini ai UVT și UPT în colaborare cu operatori culturali și voluntari se va desfășura între 25 și 30 martie. Ca și la edițiile precedente, intrarea va fi liberă. Filmele din România, Italia, Germania, USA, Franța, Austria, Mozambic, Peru, Spania, Brazilia, Eritreea și Republica Cehă vor fi proiectate în versiunea originală cu subtitrări în limbile engleză sau română. Intrarea liberă este posibilă grație sprijinului oferit de sponsori, ambasadele, consulatele și institutele de cultură ale țărilor participante, Universitea de Vest, asociațiile caselor de producție și voluntari.

Pentru al doilea an consecutiv, Festivalul Internațional de Film Est-European BEAST din Porto (Portugalia) este partener CINECULTURA prin prezentarea filmului de închidere Built to Last. În acest an marcăm și o nouă colaborare cu asociația Vira Films și proiectul Primul meu film documentar.

Universitatea de Vest din Timişoara şi Universitatea Politehnica Timişoara vǎ invitǎ, 25 martie, ora 18.00, la deschiderea şi, de la ora 20.30, la un bufet aniversar oferit de Consulatul German din
Timişoara.

Mai multe informaţii pe www.cinecultura.ro şi pe pagina de Facebook a
festivalului.

Vǎ invitǎm sǎ vizionaţi cât mai multe filme!

Locatie

Harta
Loc de desfășurare:
Universitatea de Vest Timişoara
Strada:
Bv. Vasile Pârvan nr. 4
Cod Postal:
300223
Oras:
Timişoara
Judet:
Timiş
Tara:
Tara: ro

Cauta in site

logo-romana-1

Evenimente în Timișoara

<<  Iunie 2019  >>
 Lu  Ma  Mi  Jo  Vi  Sâ  Du 
     

Fotografii din Timișoara

Fotografii din Banat

Curs valutar

 

european-cities-marketing-logo

Pentru  informaţii despre  celelalte  programe finanţate  de  Uniunea  Europeană în România,  ca şi  pentru informaţii detaliate privind statutul de membru al României în  Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi adresa web a Reprezentanţei Comisiei Europene în România.

Acest site web nu reprezintă în mod necesar poziţia oficială a Comisiei Europene. Răspunderea privind corectitudinea  şi coerenţa informaţiilor prezentate revine iniţiatorilor site-ului web.
ukash
elektronik sigara
elektronik sigara e sigara
elips c elektronik sigara
oyunlar oyna