Română (România)English (United Kingdom)Serbian

Zboruri de agrement

img avion4

MaxAir va ofera posibilitatea de a vedea Timisoara de la inaltime, de la bordul unui avion Cessna 172N cu 4 locuri. Pretul 30 EUR + TVA / persoana. La cererea pasagerilor se pot efectua si curse charter catre: Deva, Sibiu, Oradea, Brasov si orice alt oras cu un aerodrom. Se pot efectua si zboruri catre destinatii externe: Szeged, Belgrad, Viena sau orice alt oras intr-o raza de 1000km linie aeriana in jurul Timisoarei, cu un avion Piper Seneca cu 6 locuri.

Pentru oferta completa si alte informatii ne puteti contacta pe e-mail la Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza  
sau la telefon: 0755 084 464

balon2

 

Balloony ofera zbor cu balonul cu aer cald deasupra Campiei Banatului dimineata la rasarit sau seara la apus indiferent de anotimp. Pret 100 EUR + TVA / persoana daca zborul se face de luni pana vineri si 120 EUR + TVA / persoana daca zborul se face sambata si duminica. La grupurile de 4 persoane se ofera reducere de 10%.

Informatii si rezervari pe e-mail la  Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza  sau la telefon: 0755 084 464 

Cauta in site

logo-romana-1

Evenimente în Timișoara

<<  Aprilie 2020  >>
 Lu  Ma  Mi  Jo  Vi  Sâ  Du 
  
16171819
20212223
27282930   

Fotografii din Banat

Curs valutar

 

european-cities-marketing-logo

Pentru  informaţii despre  celelalte  programe finanţate  de  Uniunea  Europeană în România,  ca şi  pentru informaţii detaliate privind statutul de membru al României în  Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi adresa web a Reprezentanţei Comisiei Europene în România.

Acest site web nu reprezintă în mod necesar poziţia oficială a Comisiei Europene. Răspunderea privind corectitudinea  şi coerenţa informaţiilor prezentate revine iniţiatorilor site-ului web.
ukash
elektronik sigara
elektronik sigara e sigara
elips c elektronik sigara
oyunlar oyna