Română (România)English (United Kingdom)Serbian

ExperimentariumTm

dsc 0174Centrul “ExperimentariumTm” își propune să facă știința mai vizibilă, mai palpabilă și mai accesibilă prin modalitatea de cunoaștere sintetizată în deviza “experimentează tu însuţi”. 

Laboratorul “ExperimentariumTm” se adresează cu precădere tinerilor, elevi sau studenți, care doresc să efectueze liber, fără stresul şcolăresc, experiențe de Fizică dintre cele mai diverse.

Centrul de Prezentare Interactivă a Fenomenelor Fizice  “ExperimentariumTm” a fost creat prin parteneriatul dintre două prestigiose universităţi din Timișoara: Universitatea “Politehnica” și Universitatea de Vest.


Centrul “ExperimentariumTm” oferă un cadru avantajos pentru socializare, grupuri de tineri pot petrece împreună  ore plăcute valorificând pasiunea lor comună pentru cunoașterea științifică.  De asemenea, în acest centru, familia întreagă, părinți și copii, are ocazia să descopere împreună fenomene fizice, să discute cu un limbaj comun despre cele observate.

eperimentarium-poli-30Laboratorul se înscrie firesc în serviciul educației continue și permanente din copilărie și până la adulții cei mai vârstnici.

Laboratorul “ExperimentariumTm” este situat în Parcul Rozelor, pe malul canalului  Bega, în perimetrul Departamentului de Hidrotehnică.

Pentru vizitare, va rugăm să vă adresaţi la tel. 0729305693; 0721247318 sau
e-mail la Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza .

De asemenea, aşteptăm mesajele dumneavoastră pe pagina noastră de Facebook cu numele ExperimentariumTm.

Cauta in site

logo-romana-1

Evenimente în Timișoara

<<  Aprilie 2020  >>
 Lu  Ma  Mi  Jo  Vi  Sâ  Du 
  
16171819
20212223
27282930   

Fotografii din Banat

Curs valutar

 

european-cities-marketing-logo

Pentru  informaţii despre  celelalte  programe finanţate  de  Uniunea  Europeană în România,  ca şi  pentru informaţii detaliate privind statutul de membru al României în  Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi adresa web a Reprezentanţei Comisiei Europene în România.

Acest site web nu reprezintă în mod necesar poziţia oficială a Comisiei Europene. Răspunderea privind corectitudinea  şi coerenţa informaţiilor prezentate revine iniţiatorilor site-ului web.
ukash
elektronik sigara
elektronik sigara e sigara
elips c elektronik sigara
oyunlar oyna