Română (România)English (United Kingdom)Serbian

EMail Print

Events

Event 

Title:
Festivalul de Operă și Operetă
When:
03.10.2020 19.30 h
Where:
Parcul Rozelor - Timişoara
Category:
Primăria Municipiului Timișoara

Description

traviata-3 octUn proiect de succes finanțat de către Primăria Timișoara și derulat de ani buni în baza parteneriatului încheiat între Opera Națională Română din Timișoara și Casa de Cultură Timișoara este, cu siguranță ,,Festivalul de Operă și Operetă”.

Ajuns la cea de-a XV-a ediție, festivalul dobândește în acest an noi valențe artistice, prin conturarea etapei finale al acestuia în luna ocombrie, coincizand astfel cu deschiderea stagiunii artistice 2020-2021 a Operei Române din Timișoara.

Astfel, din dorința de a facilita accesul în număr mare a iubitorilor de operă și operetă la acest act artistic, Primăria Timișoara organizează în perioada 2-4 octombrie 2020, în Parcul Rozelor din Timișoara 3 spectacole a căror protagoniști vor fi artiștii Operei timișorene.

Duuminică acest regal muzical în aer liber se va încheia cu ,,Seară de Operetă”, dirijată de către maestrul Peter Oschanitzky.

Accesul este gratuit, în limita celor 500 de locuri disponibile în fiecare zi de eveniment și se realizează prin înscriere în link-ul: https://bit.ly/3iRoBo4

Menționăm faptul că există 3 evenimente distincte, câte unul pentru fiecare zi de spectacol, astfel încât rezervarea se va face automat doar pentru ziua pentru care s-a făcut inscrierea. Acest lucru nu impiedica pe potentialii spectatori sa se inscrie in toate cele 3 seri de eveniment, dacă doresc acest lucru.

Rezervarea online va opera prin simpla înscriere nominală în eveniment, prin accesarea linkului dorit, fără a necesită confirmare.

Rezervarea este valabilă până în ziua evenimentului, ora 19.30.

Locurile rămase nerezervate vor putea fi ocupate prin înscrierea spectatorilor pe listele de la poarta de acces din Parcul Rozelor.

Fiecare spectator va purta masca pe întreaga durata a evenimentului și va accepta măsurarea temperaturii la intrarea în spațiul de eveniment, conform normelor în vigoare.

Venue

Map
Loc de desfășurare:
Parcul Rozelor
Street:
Acad. Al Borza
ZIP:
300022
City:
Timişoara
State:
Timiş
Country:
Country: ro

Search the site

logo-engleza-1

Events

<<  December 2020  >>
 Mon  Tue  Wed  Thu  Fri  Sat  Sun 
 
   

Fotografii din Timișoara

Fotografii din Banat

Exchange rate

 

european-cities-marketing-logo

For information about the other programmes financed by the European Union in Romania, as well as for detailed information regarding the membership of Romania in the European Union, please visit the website of the Representation of the European Commission in Romania.
The accuracy and the coherence of this website is the sole responsibility of the Municipality of Timisoara and can in no way be taken to reflect the views of the European Union.
ukash
elektronik sigara
elektronik sigara e sigara
elips c elektronik sigara
oyunlar oyna