Bancnota Timișoara 2023 European Capital of Culture

Eurosuvenir România a realizat, în parteneriat cu Asociația pentru Promovarea, o bancnotă suvenir dedicată Timișoarei, Capitală Europeană a Culturii în anul 2023. Pe bancnotă sunt reprezentate Catedrala Mitropolitană Ortodoxă, Palatul Culturii (Opera Română) și Domul Romano-Catolic, împreună cu titlul Timișoara 2023 European Capital of Culture.

318121606 496353252472747 3203565426655588002 N

Produsele sunt comercializate în plicuri personalizate și sunt însoțite de cartoteci care conțin fotografiile celor trei clădiri, precum și scurte descrieri ale Timișoarei, în limbile română sau engleză. Tipărită de o imprimerie acreditată de Banca Centrală Europeană, bancnota are caracteristici de securitate similare celor reale și un design unic, asemănător, dar nu confundabil cu acestea.

Toate produsele sunt înseriate, iar tirajul de 15.000 unități nu va fi suplimentat. Prin alegerea cifrei 0 ca valoare nominală, s-a urmărit eliminarea oricărui risc de asociere cu eventuale tentative de înșelăciune. Bancnotele suvenir se adreseaza colecționarilor, turiștilor și pot fi un cadou inspirat pentru prieteni sau un obiect de protocol special, pentru partenerii de afaceri.

Prețul bancnotelor pornește de la 13 lei/bucată+TVA, în funcție de numărul de produse comandate. Pot fi achiziționate de pe pagina eurosuvenir.ro/comenzi și de la comercianții parteneri.

Asociația pentru Promovarea Timișoarei a susținut acest proiect cu scopul de a facilita producerea unui suvenir inedit și elegant. Parteneriatul nu presupune costuri sau beneficii financiare pentru asociație, toate drepturile fiind rezervate producătorului.

 

Este utilă această pagină?