Română (România)English (United Kingdom)Serbian

EMail Štampa

Evenimente curente

Event 

Title:
Expoziţie "Desenul este o vrăjitorie sau invers" -Ana Adam
When:
29.05.2020 - 05.10.2020 17.00 h
Where:
Galeria Jecza - Timişoara
Kategorija:
Galeria Jecza

Description

jecza gallery - ana adam - poster 2020Desenul este o vrăjitorie sau invers este prima expoziție solo a Anei Adam la galeria Jecza din Timișoara.
O personalitate de excepție, artista trăiește și lucrează de mult timp în acest oraș.
Ieșită în evidență la ediția 2017 a Bienalei Art Encounters "Viața – mod de întrebuințare", ea a urmat de atunci o carieră ascendentă, care confirmă înaltele calități vizuale și conceptuale ale creațiilor ei.

Ana Adam desenează cum respiră pentru a se împăca cu ea însăși și cu lumea din jur. Fluiditatea și tensiunea liniilor din desenele Anei servesc la sublimarea năzuințelor ei, de obicei restrânse de viața socială iar impactul acestor desene dezvăluie o feminitate polivalentă și magică. Artista surprinde emoția sub pulsiunile ei vitale care transpar prin liniile și laviurile de culoare ale desenelor.

Inteligența ei situează masculinitatea dincolo de antagonismul mitologic dintre cele două sexe și duce la o rescriere a creației - bărbați care dau naștere, femei care își exprimă dorințele printr-o multitudine de organe și multiplicare a sânilor, natura își ia înapoi drepturile, umanul se află într-o constantă metamorfoză cosmologică.

Prezenta expoziție include pe lângă desene în cerneală și desene cusute: o variație de ciuperci de tip magic și vindecător ale căror propensiuni somatice, senzoriale și emoționale sunt rezultatul împletirii informale ale firelor de ațe cusute și descusute ca un ecou al energiei ciupercilor.

Curatorul expoziţiei - Ami Barak

Vizitarea expoziţiei se face în baza unei programări prealabile.

Mai multe detalii pe: www.jeczagallery.com

 

Venue

Map
Loc de desfășurare:
Galeria Jecza
Street:
Calea Martirilor 51/52-53
ZIP:
300569
City:
Timişoara
State:
Timiş
Country:
Country: ro

Cauta in site

logo-romana-1

Evenimente în Timișoara

<<  Novembar 2020  >>
 pon  uto  sre  čet  pet  sub  ned 
      
      

Fotografii din Timișoara

Fotografii din Banat

Curs valutar

 

european-cities-marketing-logo

Za informacije o drugim programima koje finansira Evropska Unija u Rumuniji, za detaljnije informacije o članstvu Rumunije u Evropsku Uniju, pozivamo vas da posetite sajt o Predstavništu Evropske Komisije u Rumuniji.
Ovaj sajt ne predstavlja nužno zvanični stav Evropske Komisije. Odgovornost za tačnost i konzistentnost predstavljenih informacija imaju inicijatori sajta.
ukash
elektronik sigara
elektronik sigara e sigara
elips c elektronik sigara
oyunlar oyna