Română (România)English (United Kingdom)Serbian

ExperimentariumTm

There are no translations available.

dsc 0174Centrul “ExperimentariumTm” își propune să facă știința mai vizibilă, mai palpabilă și mai accesibilă prin modalitatea de cunoaștere sintetizată în deviza “experimentează tu însuţi”. 

Centrul “ExperimentariumTm” se adresează cu precădere tinerilor, elevi sau studenți, care doresc să efectueze liber, fără stresul școlar, peste 350 de experimente dintre cele mai interesante.
Laboratorul oferă un cadru avantajos pentru socializare, grupuri de tineri pot petrece împreună  ore plăcute valorificând pasiunea lor comună pentru cunoașterea științifică. 
De asemenea, în acest centru, familia întreagă, părinți și copii, are ocazia să descopere împreună fenomene fizice, să discute cu un limbaj comun despre cele observate. Astfel laboratorul se înscrie firesc în serviciul educației continue și permanente din copilărie și până la adulții cei mai vârstnici.

Centrul de Prezentare Interactivă a Fenomenelor Fizice  “ExperimentariumTm” a fost creat prin parteneriatul dintre două prestigiose universităţi din Timișoara - Universitatea “Politehnica” și Universitatea de Vest.

Laboratorul “ExperimentariumTm” este situat în Parcul Rozelor, pe malul canalului  Bega, în perimetrul Departamentului de Hidrotehnică.

În contextul epidemiei COVID - 19 vizitarea se poate face cu respectarea regulilor de protecţie, în grupuri de maxim patru persoane (numărul poate fi depășit în cazul persoanelor din aceeași familie), după următorul program:
– marți și joi – între orele 10:00 – 13:00;
– miercuri și vineri – între orele 16:00 – 19:00.

Pentru vizite în afara acestui orar este necesară o programare.
În acest sens va rugăm să vă adresaţi la tel. 0729305693; 0721247318 pe e-mail la adresa Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli sau prin mesaj pe pagina de facebook Experimentarium TM.

 

 

 

Cauta in site


tm 2021-2023-sm

Evenimente în Timișoara

<<  Jun 2021  >>
 pon  uto  sre  čet  pet  sub  ned 
 
    

Fotografii din Banat

Curs valutar

 

european-cities-marketing-logo

Za informacije o drugim programima koje finansira Evropska Unija u Rumuniji, za detaljnije informacije o članstvu Rumunije u Evropsku Uniju, pozivamo vas da posetite sajt o Predstavništu Evropske Komisije u Rumuniji.
Ovaj sajt ne predstavlja nužno zvanični stav Evropske Komisije. Odgovornost za tačnost i konzistentnost predstavljenih informacija imaju inicijatori sajta.
ukash
elektronik sigara
elektronik sigara e sigara
elips c elektronik sigara
oyunlar oyna